To, co zostało tutaj wspomniane, to tylko jedna z opcji. Myślałeś może o kosmetykach np. jakichś perfumach? Nie wiem wprawdzie jakie zapachy preferują twoi dziadkowie, dlatego podpowiem Ci, ze warto wybierać w miejscach, gdzie jest szeroki wybór perfum. Takim miejscem jest np.
https://www.ezebra.pl/ ta drogeria internetowa. Sam ostatnio szukałem prezentu dla żony, to trochę wiem. Moja ukochana wybrała sobie właśnie perfumy jako prezent. Tylko takie bardzo konkretne. Problem polegał na tym, że nigdzie nie mogłem na nie trafić, a szukałem w różnych miejscach. Dopiero we wspomnianej drogerii w internecie udało mi się znaleźć te odpowiednie. Na szczęście udało się je znaleźć, a żona była zadowolona z otrzymanego podarku. Wracając jednak do tematu, to takie perfumy to dobry prezent, który poza tym może się przydać na co dzień. W końcu zawsze warto mieć odpowiednie perfumy w zanadrzu. Daj znać, co ostatecznie wybrałeś i czy spodobało się twoim dziadkom. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia!