www.niepelnosprawni.plStrona główna forum
forum.niepelnosprawni.pl - Nie jesteś zalogowany
Strona główna forum Regulamin i pomoc Szukaj Rejestracja Logowanie
Poprzedni wątek Następny wątek Wyżej Wątek ogólne / Porady Centrum INTEGRACJI / porada (106 - wyświetleń)
Autor Arek Oziminski Dodany 2024-09-09 21:16
Witam serdecznie. Mam takie pytanie, ale opiszę moją sytuację. Jestem po wielu złamaniach i operacjach tzn lewy obojczyk operowany po wypadku rowerowymi mam metalową płytkę i 9 śrób. Lewa noga też operowana bo miałem zwyrodnienia.Prawy obojczyk złamany, Prawa noga operowana dwukrotnie, przekrętarzowe złamanie  udowej. W prawej nodze jest tyle części metalowych że rentgen nic nie pokazuje, tylko na tomografii komputerowej odu jestem monterem mebli kuchennych. coś widać. Mam jeszcze złamanie prawostronne miednicy. Dobrze że jeszcze mogę chodzić. Lekarze się postarali. Jestem już długo na zwolnieniu lekarskim Czy należy mi się renta inwalidzka i jaka grupa niepełnosprawności mi przysługuje i na jaki okres czasu? Chcę zapytać jeszcze o jakie wsparcie finansowe mogę się starać? Pozdrawiam Arek
Poprzedni wątek Następny wątek Wyżej Wątek ogólne / Porady Centrum INTEGRACJI / porada (106 - wyświetleń)