Nie rozumiem tego co piszecie o potrawach z grilla. Dlaczego to ma być spalone, dlaczego śmierdzieć???!!
Jakiś dureń to robi? Gotowce z Biedronki?
Super smaczne i pachnące grillowane: warzywa (pomidorki, papryka, cebulka) z umiarem doprawione. Karkówka, żeberka - nasmarować przyprawami, lekko namoczyć, np. sos sojowy, sok z cytryny, czosnek (naturalny), pieprz, przyprawa do mięs lub gyrosa (może być Vegeta), białe, wytrawne wino i trochę wody. Zostawić na noc w lodówce, potem na grill.
Np. pstrąg: warzywa + masełko + przyprawy. W srebrną folię owinąć i na grilla. Pycha, zapach i smak. Kiełbasy nie polecam.
Oczywiście najsmaczniejsze ziemniaki z popiołu z ogniska + piwo + śpiew + odpowiednie towarzystwo.