Spamer widzę czujny i już cię wyhaczył

Lekarze niestety nie potrafią się zajmować niepełnosprawnymi. Zaniczka kiedyś pisała że najgorszym błędem popełnianym NADAL przez lekarzy jest unieruchomienie w gipsie, które przynosi więcej szkody niż pożytku. Jak dla mnie sprawa dla sądu to co ci zrobił ten lekarz, a przynajmniej dla Rzecznika Praw Pacjenta. Jak się nie zna to niech przynajmniej nie szkodzi.
Jeśli chodzi o ortopedę który by jednocześnie wiedział jak leczyć przy SMA będzie ciężko. Ze swojej strony mogę polecić Szpital Wojskowy w Bydgoszczy i ortopedę Olszewskiego. Również mam rzadką chorobę genetyczną i ten lekarz specjalnie dla mnie się dokształcał bo jej nie znał. Odradził jakiekolwiek operacje, skierował mnie do dobrego rehabilitanta. Przede wszystkim nie zaszkodził. Może by cię tam skonsultowali albo kogoś polecili? Pamiętaj że na wszystko jest wymagana twoja zgoda. Na nic nie musisz się godzić. Najlepiej byłoby skonsultować się z kilkoma lekarzami. Jeśli masz znaczny stopień niepełnosprawności powinni cię przyjąć szybko, zgodnie z ustawą. Nie wiem czy potrzebne jest skierowanie do szpitala, trzeba byłoby zadzwonić.