Jestem niezmiernie ciekaw , czy Ty zastąpiłaś ciasteczo na szpitalnym łóżku . I na jak dlugo? Tylko coś mi nie pasuje z nazwą tam sanatorium a u Ciebie szpital ?
Wielkie niebiosa wczoraj ciemnymi chmurami się zachmurzyły gromami, błyskawicami, deszczem i gradem nas obdarzyły... Lecz, dziś przepiękną pogodę nam Matka Natura zgotowała i chęć do długich romantycznych spacerów nam wywołała...
Rozejrzyjmy się po forum. Ile osób szuka pracy a ile ją ma? Można też pokusić się o podział kto ma rentę a kto nie. Czasami trzeba policzyć. Plusy minusy. Nie można zmienić tylko jednego. Wszyscy tu piszemy. Co i jak to zależy od każdego z nas. Ale niestety ulegamy wpływom. Dobrym złym. Tylko najczęściej przed wyborem czesto trudno nam ocenić i odróżnić jedno od drugiego. Zdaża się też że myślimy co innego a piszemy zupełnie coś innego. Nie zawsze rozumiemy dlaczego. Czasami jest to impuls czasami zaplanowane działanie. I tu też dopada człowieka wątpliwość co jest lepsze co gorsze ale przedewszystkim dla kogo? Internet wydaje się anonimowy, ale tak nie jest. Zostawiamy tu swój ślad. Tylko nigdy nie wiemy czy po tym śladzie ktoś do nas trafi. Czy tego chcemy czy nie. Czy gdybyśmy wiedzieli że tak to odciśniete ślady były by inne?
Myślę, że często doskonale sobie zdaje sprawę z tego co robi innym. Chyba , że jest zupełnym samolubnym chamem. A i z takimi mamy do czynienia na forach.