Szanowni Administratorzy i moderatorzy forum. Jestem zmuszony prosić szanownych administratorów i moderatorów o zajęcie stanowiska wobec agresywnie zachowujących się użytkowników forum biorących udział w dyskusji... O ile, to można nazwać dyskusją a raczej pyskowaniem, pisaniem nie na temat, mąceniem w temacie tak aby nie było żadnej sensownej dyskusji na temat
Ogólnopolska kampania społeczna na rzecz osób niepełnosprawnych ANTYBUDYNEK. Nadmieniam, że użytkownicy Maltabar, Eliska i Wilkolak, stosują taką taktykę, aby tylko kłócić się, pisać wszystko, tylko nie na temat, łapać za słówka, wytrącać z tematu... itd. itd. itd. A to wszystko odbija się szerokim echem, że ludzie czytający te posty nie mające żadnego związku z tematem i tytułem wątku na temat
Ogólnopolska kampania społeczna na rzecz osób niepełnosprawnych ANTYBUDYNEK dochodzą do wniosku, że to mącenie w temacie jest po to aby nie dopuścić do głosu ludzi piszących na temat tak istotnego ogólnokrajowego problemu związanego z barierami budowlanymi... Problem barier budowlanych to bardzo poważny problem i wskazane jest aby pisać o tym problemie rzeczowo i mądrze... A nie w takim tonie, jak dotychczas podchodzą do tego najbardziej agresywni, wyżej wymienieni użytkownicy tego forum... Myślę, że szanowna Administracja i moderatorzy wpłyną pozytywnie na dalszy rozwój dyskusji w wątku
Ogólnopolska kampania społeczna na rzecz osób niepełnosprawnych ANTYBUDYNEK i upomni użytkowników Eliska, Maltabar i Wilkolak o podporządkowanie się dyskusji i pisania na powyższy temat a nie notorycznemu pisaniu obraźliwych słów, sformułowań i przeszkadzaniu w rzeczowej dyskusji...