Autor czapka5
Dodany 2009-06-13 13:34
Wilkolak...
Jak temat Cie nie grzeje to przynajmniej nie psuj go twoimi bzdurnymi wypowiedziami... Dobrze wiesz, że ja sam robię zdjęcia, gdy gdzieś jadę to zawsze zabieram foto aparat ze sobą, tak samo to robi pan Zygmunt, co pisał tu piękne i na temat posty, to samo robi wiele innych, byłych użytkowników, którzy dowiedli o swojej kulturze pisania na temat... I również przypominam, że ogólnopolska akcja "Antybudynek" trwa dalej i ma się dobrze... Bez ciebie też da się rady, Wilkolak.... Nie myślisz, że należałoby popuścić z tą twoją "PYCHĄ" a lepiej trochę zastanowić się nad realiami... Pomyśl o tej akcji z innej strony, z tej pozytywnej a nie z tej, jak ty uważasz, że to stękanie...

DO WILKOLAKA.CZEMU JESTES TAKI ZLY NA CZAPKA5? MOZESZ MI TO WYTLUMACZYC, BO JA UWAZAM ZE TA AKCJA JEST POTRZEBNA I TO CO TY TU WYPRAWIASZ TO ISTNY CYRK. JESTES NA WOZKU, JESTES INWALIDA A TAKIE GLUPOTY TU WYPISUJESZ, ZE SZKODA GADAC. CHLOPIE ZASTANOW SIE, BO, TO JEST NAPRAWDE SMIECHU WARTE, TAK FACETA ZA NERWY TARGAC A FACET MA RACJE CO DO TEGO ANTYBUDYNKU.