>Mnie z Polaków wyłączasz?<
Jeśli tak zrozumiałaś i tak jest.... Tyko, że to Opole, tylko że to ty krytykujesz niewybrednie, tylko, że na widowni byli głównie Polacy i ich to bawiło - czyli podobało się...
>zapomniałaś tylko dopisać "nam prymitywnym Polakom" się podoba?<
no patrzcie, patrzcie, tyle milionów Polaków i wg. w-zet wszyscy "PRYMITYWNI"??? Jedna w-zet "zna się na wszystkim" - trwała na łbie, 100 kg. w dupsku, getry... o, to nie o tobie to taką jedną...
>Urodzone w 1960<
Było tego nie pisać - masz nadzieję żyć tak długo, czy na sklerozę innych liczysz - nie pomyliłam się -już odmłodziłaś się o 10 lat. Jeszcze trochę i będzie 15 hie, hie - nie ubliżaj innym bo b. mało wiesz i nie żyjesz i nie znasz obecnych praw, polityki i zwykłego realu
Fantazje wypisujesz- jak
sama pisałaś bo pogadać nie masz kim i lubisz bzdety pisać. Tylko jak do tego życie, fakty i ludzie się mają to już nie ma znaczenia
Obrałaś sobie rogala jako jakiegoś przedstawiciela władzy i bzdury wprowadzające w błąd ludzi wypisujesz.
Wierz mi, gu..zik mnie obchodzi twój i innych wiek, to tylko ty i twoja "SIOSTRA" opętana o tym pisze, czy pisała - nie wiem bo osoby ps. mam w ignorowanych i chyba ciebie też tam wypada dodać
Czy wyznacznikiem wieku jest: marudność, upierdliwość, fajne to co dawniej i stare itp. itd. Weź przykład z Lidki - jej się kabaret nie podobał ale napisała to tak, że ja i inni normalni to przyjmują - ma prawo. Naucz się czegoś od Niej - no chyba, że jest tak jak pisał ten, noooo, ten... norbi i opętana
Nie chce w to wierzyć. NA TYM FORUM BRAK MIEJSCA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH I CHORYCH - OKUPUJĄ JE STARZY, ZNUDZENI EMERYCI... ci z problemami - "aut"!
Ponad to piszesz tak jak byś miała trojana tak jak i twoja "bliźniaczka", który kradnie czyjeś dane - skoro tak, trzeba cię "prześwietlić" i tego założyciela forum "pociągnąć" za co nieco