Rzecz w tym, że każdy sądzi wg. siebie i jest to niestety prawda
Nie dotyczy to Ciebie easy... ale piszę pod Twoim postem bo nawet kliknąć gdzieś.... to się nie chce
Nie chodzi o to czy ponadczasowa, stara, młoda muzyka. Chodzi o bezsensowne działanie - wykorzystywanie przez niektórych forum i możliwości kop.-wklej.
Ktoś lubi np. Krawczyka - jakąś piosenkę, która mu się z czymś kojarzy o.k. pisze o tym i dla
przykładu wkleja link - niech będzie 2-3. Po wejściu i tak jest cała litania, więc jak ktoś chce kliknie, jak nie to nie. Jednak brak logiki i myślenie tylko jednokierunkowe powoduje, że bez słowa wklejają 10 linków Krawczyka. Nie chcę nikogo obrażać, ale dla zrozumienia podam przykład: mam sąsiada - miły człowiek, ma 80+ lat i ma potrzebę mówienia o przeszłości, co było, jest, co mu się podoba - rzecz w tym, że nie pamięta o tym że już to mnie jak i innym mówił tysiąc razy.
Każde forum służy czemuś innemu - nawet w kawiarence. U nas to ja czytam, że ktoś idzie właśnie spać albo się obudził. Ocenianie przez kogoś najmniej do tego upoważnionego (posty) np. na temat o którym pojęcia nie ma. Nawet wklejanie wielu linków kabaretów, a po jednym - ktoś chce to sobie serię obejrzy.
Sens i o.k. jest wklejanie
swoichzdjęć tak jak np. Dobrosia czy Ela (którą ktoś wygryzł).
Tak poza tym tylko ktoś nierozgarnięty stwierdzić może: ignoruję - nie czytam - i kurcze z treści wynika, że czyta zapamiętale. Dlatego też uważam, że forum dla niektórych powinno być ograniczone wiekowo,
nie z metryki tylko przynudzania.